Togg çıkanlar eski aracını satıyor

- Güncelleme:
Togg çıkanlar eski aracını satıyor

T-Otomobil Haberleri

Yerli oto Togg'a sahip olmaya hak kazanan 20 bin talihliyi heyecan sardı. Togg almaya hak kazananlar, eski araçlarını satıyor. “Togg çekilişi bana çıktı, arabam acil satılık” yazılı çok sayıda ilan dikkat çekti.

KAAN ZENGİNLİ'NİN HABERİ - Türkiye’nin Otomobili Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, noter huzurunda gerçekleştirildi. Kazanan talihliler ise Togg’un resmî internet sitesinden açıklandı. Çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg almaya hak kazandı. Bu şanslı yakalayanlar, Togg ödemelerini yapmak için mevcut eski araçlarını satışa çıkardı.

Togg çıkanlar eski aracını satıyor

İlanlarda “Çok Şükür TOGG çekilişi bana çıktı, arabam satılıktır” gibi ibareler dikkat çekti. Ayrıca ilan detaylarında çekilişin çıktığına dair ekran resimleri ve sipariş numaraları da paylaşıldığı görüldü. Gazetemize konuşan ve Togg çekilişini kazanan Mustafa Andır “Çok mutluyuz, hiç beklemiyorduk. Ailecek şaşırdık. En üst modelini sipariş etmiştik. Allah devletimizden razı olsun. Mevcut arabamızı satışa koyduk, acilen satıyoruz. Hayırlısı olur inşallah” dedi. 

Togg çıkanlar eski aracını satıyor

İLK TESLİMAT ERDOĞAN'A

Yapılan çekiliş ile Togg sahibi olmaya hak kazananların otomobilleri nisan ayının ilk haftasından itibaren teslim edilmeye başlanacak. İlk teslimat ise pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılacak. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak. İlk çekilişte Togg almaya hak kazanamayanların, katılım ücretleri 14 gün içinde hesaplarına geri yatırılacak.

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlendi. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması hâlinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı Haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...