Elon Musk kayıp… Doğum gününde 100 milyon takipçiye ulaşan milyarder nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi, Futurism
Elon Musk kayıp… Doğum gününde 100 milyon takipçiye ulaşan milyarder nerede?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi, Futurism

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’da 100 milyon takipçiye ulaşmayı başardı. Ancak milyarder girişimci, yaklaşık bir haftadır ortalıkta görünmüyor.

Twitter’ı aktif bir şekilde kullanan Elon Musk, işle ilgili önemli duyurulardan, politik görüşlerine kadar pek çok şeyi sosyal medya hesabından paylaşıyor. Neredeyse her gün en az birkaç tweet atan Musk, çarpıcı açıklamalarından dolayı gündeme geliyor. Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve en büyük rakibi olarak gösterilen Amazon ve Blue Origin’in kurucusu Jeff Bezos ile de pek çok defa tartışmaya girdi, onlara kendi üslubuyla göndermeler yaptı. Ancak Musk bir süredir tweet atmıyor. 

28 Haziran 1971’de doğan ve tam da doğum gününde sosyal medya devi Twitter’da 100 milyon takipçiye ulaşan Musk, son bir haftadır herhangi bir paylaşım yapmadı. Futurism’in haberine göre, Musk’ın son tweet'i 22 Haziran'a kadar uzanıyor. Özel jetle yaptığı son yolculuk ise Cuma günüydü. Cumartesi günü ise Tesla'nın Austin, Teksas'taki Gigafactory'sinde (fabrikasında) CleanTechnica muhabiri Johnna Crider ile bir röportaj gerçekleştirdi. Musk’a dair bilinen son hayat belirtileri bunlar. 

TWİTTER’DA EN ÇOK KİMLER TAKİP EDİLİYOR?

Elon Musk, Twitter’da 100 milyon takipçiye ulaşan altıncı kişi olarak açıklandı. Sadece son iki günde Elon Musk’ı 150 binden fazla kişi takibe aldı. Twitter’da en fazla takipçisi bulunan isim ise 132 milyondan fazla takipçi ile ABD’nin eski devlet başkanı Barack Obama. İkinci sırada 114 milyon takipçi ile şarkıcı Justin Bieber, üçüncü sırada 108 milyon takipçi ile şarkıcı Katy Perry, dördüncü sırada 106 milyon takipçi ile şarkıcı Rihanna, beşinci sırada 101 milyon takipçi ile futbolcu Cristiano Ronaldo bulunuyor. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi, Futurism
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...