Anime hayranlarına müjde! Amazon Prime Video, Crunchyroll ile anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Amazon
- Güncelleme:
Anime hayranlarına müjde! Amazon Prime Video, Crunchyroll ile anlaştı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Amazon

Amazon, popüler anime izleme platformu Crunchyroll ile anlaştı. Crunchyroll'un içerikleri Amazon Prime Video platformuna entegre olacak.

Amazon, popüler anime izleme platformu Crunchyroll ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Crunchyroll ile anime yayını için küresel ortaklığını duyuran şirket, bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Amazon Prime Video abonelerine Crunchyroll'un geniş anime kütüphanesini sunmaya başlayacak.

PRİME VİDEO CHANNELS KATALOĞU GENİŞLİYOR

Amazon ve Crunchyroll arasında gerçekleştirilen bu anlaşma, Prime Video abonelerinin ek bir aylık ücret karşılığında isteğe bağlı yayın kanalları eklemesine imkan sağlaya Prime Video Channels hizmetinin bir parçası olacak.

Prime Video Channels'da yer alan kanallar ülkeden ülkeye göre değişiklik göstermekle birlikte, bunlar arasında en popüler kanallardan bazıları HBO Max, Premiere ve Paramount+ olarak karşımıza çıkıyor.

Anime platformu Crunchyroll, Amazon Prime Video aboneleri için iki farklı üyelik seçeneği sunacak. Bu seçenekler Fan ve Mega Fan olarak listelenecek. Her iki plan da platformun anime kütüphanesinin tamamına ve Japonya prömiyerinden kısa bir süre sonra yayınlanan yeni bölümlere reklamsız bir şekilde erişim sağlayacak.

Anime hayranlarına müjde! Amazon Prime Video, Crunchyroll ile anlaştı

Mega Fan paketi, standart paketin yanı sıra çevrimdışı indirmeler ve yakında eklenecek diğer özelliklerle birlikte kullanıcılara avantaj sağlayacak. Prime Video'ya gelecek Crunchyroll paketi Fan paketi ile aylık 7,99 dolardan başlayan rakamlarla kullanıcılara hizmet edecek. Bu rakamlar, platformun bağımsız aboneliğiyle aynı fiyatı içeriyor. Ancak yeni aboneler için 7 günlük ücretsiz deneme sürümü sunuluyor.

2024'TE DİĞER ÜLKELERE GELECEK

Prime Video Channels bugün itibariyle Crunchyroll'u Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıcılarına sunmaya başladı. Hafta sonuna kadar Kanada, İsveç ve BirleşikKrallık'ta da platformun kanallara ekleneceği tahmin ediliyor. 2024 yılında ise şirket, diğer ülkelerde Crunchyroll entegrasyonunu getirecek. Türkiye'nin bu ülkeler arasında yer alıp almadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Crunchyroll platformu şu anda 24 bin saatten fazla, 46 bin bölüm ve 1.300'den fazla dizi ve filmden oluşan kataloğuyla dünyanın en büyük anime yayın hizmeti olarak biliniyor. Platform, Demon Slayer ve Attack on Titan gibi popüler oyunlardan daha kült ve bağımsız dizilere kadar çok çeşitli animeler sunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Amazon
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...