Uygun fiyatlı katlanabilir Galaxy Z FE bekleyenleri üzen iddia

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı katlanabilir Galaxy Z FE bekleyenleri üzen iddia

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Samsung'un katlanabilir telefon serisi birçok kişinin gözdesi. Ancak uygun fiyatlı katlanabilir telefon bekleyenleri üzecek bir iddia ortaya atıldı. Galaxy Z FE modelinin çıkışı beklenenden daha geç olabilir.

Samsung, geçtiğimiz ay beşinci nesil Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'i küresel pazarlarda tanıtmıştı. Her iki cihaz da birçok ülkede raflardaki yerini aldı ve bu cihazlar, öncekilere göre daha pahalı. Özellikle Z Flip 5 çok sayıda özellikte önemli yükseltmeler yaptığı için haliyle fiyatı da yüksek.

Samsung hayranları, markanın amiral gemisi cihazları için Fan Edition (FE) versiyonunu sunduğunu biliyordur. Şirket, amiral gemisi S20 serisi telefonların ilk FE versiyonunu 2020'de duyurmuştu, Tab S7'nin FE modeli ise 2021'de gelmişti. Şimdi bir iddia, Samsung'un gelecekteki katlanabilir telefonlara yönelik planları hakkında ilginç bilgiler ortaya çıkardı.

GALAXY Z FE MODELİ NE ZAMAN PİYASAYA SÜRÜLECEK?

Katlanabilir telefonlar giderek ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl OPPO, Motorola, Google, Huawei, Vivo ve Xiaomi gibi markaların katlanabilir cihazlarını gördük. Samsung'un Galaxy Z katlanabilir ürünleri halihazırda katlanabilir pazar segmentine hakim olan popüler bir ürün. Ancak rekabetin artmasıyla birlikte Güney Koreli markanın işinin zorlaşması muhtemel.

Revegnus'a göre Samsung'un Galaxy Z Fold veya Z Flip'in FE versiyonunu düşündüğü bildiriliyor. Bu da firmadan uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon alabileceğimiz anlamına geliyor. Bilmeyenler için hemen belirtelim, FE sürümü genellikle amiral gemisi cihazlarının özellikleri biraz daha düşürülmüş uygun fiyatlı versiyonudur. 

FE katlanabilir telefonların özellikleri ve donanımı, FE olmayan cihazlarla karşılaştırıldığında muhtemelen daha düşük olacaktır ama yine de amiral gemisi benzeri bir performans göreceğizdir. Her yeni nesil katlanabilir telefon bir önceki modellere göre daha da pahalılaştığından bu birçok kullanıcıyı sevindirecek bir hamle. 

Daha ucuz olan Galaxy Z FE katlanabilir telefonun dezavantajı ise çok uzun süre beklemek zorunda kalacak olmamız. Revegnus, muhtemelen gelecek yılın ikinci yarısında gelecek olan yeni nesil Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'dan sonra piyasaya sürüleceğini de sözlerine ekledi.

Ayrıca, Samsung Galaxy S23 FE'nin yakında piyasaya sürülmesinin beklendiğini belirtti. Güney Koreli marka ayrıca FE markalı cihazları her yıl tutarlı bir şekilde piyasaya sürmeye odaklanacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...