Samsung'a rakip olacak: Oppo Find N3 özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
Samsung'a rakip olacak: Oppo Find N3 özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Katlanabilir telefon pazarı her geçen gün gelişirken teknoloji şirketleri de yeni ürünleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Samsung için rakip olacak Oppo Find N3 teknik özellikleri belli oldu.

Katlanabilir telefon pazarı her gün kendini yeniliyor. Pazarın hakimiyeti ise büyük oranda Samsung'da bulunuyor. Akıllı telefon üreten diğer markalar da kendi modelleriyle Samsung'a rakip oluyor. Bu markalar arasında Oppo da var. GSMArena tarafından yayınlanan haberde Oppo Find N3 teknik özellikleri belli oldu. Oppo Find N3, teknik özelliklerinin benzerliği dolayısıyla Samsung Galaxy Z Fold 5 modeline rakip olacak.

OPPO FIND N3 MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

GSMArena tarafından yayınlanan habere göre Oppo Find N3 modelinin iç ekranı 7.82 inç büyüklüğünde, 2268 x 2440 piksel çözünürlüğünde olacak. Telefonun kapak ekranı ise 6,31 inç büyüklüğünde, 2484 x 1116 çözünürlüğünde 20:9 en boy oranına sahip olacak.

Oppo Find N3 modelinin ek olarak 16 GB LPDDR5X RAM ve 1TB UFS 4.0 depolama alanına da sahip olacağı belirtiliyor. Hatta akıllı telefonun 24 GB RAM seçenekli özel bir sürümünün olması da muhtemel görünüyor.

Akıllı telefon, Samsung Galaxy Z Fold 5 modeliyle benzer özellikler taşısa da tasarım yönünden aynı olmayacak. Oppo Find N3 tasarım olarak Galaxy Z Fold 5 modeline göre daha keskin kenarlara sahip olacak.

Renk olarak da Oppo Find N3 modelinin siyah ve yeşil seçeneklerinde olması açıklandı. Fakat akıllı telefonun tanıtım tarihi ya da fiyat etiketiyle ilgili mevcut değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...