Kitap yerine kullanılacak: Samsung'dan katlanabilir tablet geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kitap yerine kullanılacak: Samsung'dan katlanabilir tablet geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Katlanabilir cihazlar son dönemde tekrardan ön plana çıktı. Teknoloji şirketleri arasında da bu pazarı Samsung domine ediyor. Firma yöneticileri tarafından yapılan açıklamada son olarak katlanabilir bir tablet üzerinde çalıştıkları duyuruldu.

Katlanabilir akıllı telefon pazarında son yıllarda çeşitlilik yeniden arttı. Huawei, Vivo, Oppo, Xiaomi olmak üzere akıllı telefon üreticilerinin büyük bir kısmı, katlanabilir telefon modeli üretiyor. Pazar hakimiyeti ise büyük oranda Samsung'da bulunuyor. 

Telefonlardan sonra ise şimdi de katlanabilir tabletlere sıra geldi. Gizmochina tarafından yayınlanan habere göre Samsung, şimdi de katlanabilir tablet geliştiriyor. Hatta şirket yöneticilerinden TM Roh da iddiaları onayladı.

KATLANABİLİR TABLETLER, KİTAP YERİNE GEÇECEK

Samsung Mobil Başkanı TM Roh, The Independent'e verdiği röportajda katlanabilir dizüstü bilgisayarların yanında katlanabilir tabletler üzerinde de çalıştıklarını duyurdu. Roh, konuyla ilgili yaptığı açıklamada katlanabilir tabletlerin kullanışlı olmasını beklediğini belirten şu sözleri dile getirdi:

"İnsanlar okumak için bir kitap, bir şeyler yazmak için bir defter açıyor. Tabletler de kullanılmadıklarında veya hareket halindeyken katlanarak kapatılabilirler bu da onları daha kompakt ve taşınabilir hale getirirken aynı zamanda içindeki önemli bilgileri de korur."

Mobil Başkan, katlanabilir ürünler için oldukça yatırım yaptıklarını ve ilerleyen dönemde de pazarda ürünlerin yer alacağını açıkladı. Fakat katlanabilir bir tablet ve dizüstü bilgisayarın ne zaman pazara gireceğiyle ilgili net bir bilgi yok. Fiyat etiketinin ise katlanabilir telefonlar gibi yüksek olması bekleniyor.

(Kaynak: Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...