En mutlu gününde araba çarptı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
En mutlu gününde araba çarptı

Dünya Haberleri  / İHA

Askerden gelecek oğlu için alışverişe çıkan anne yaya olarak yoldan karşı yöne geçmek isterken bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, askerden gelecek oğlu için alışverişe çıkan bir anne, yaya olarak yolun karşısına geçerken bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan kadın Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi Koçtaş kavşağında Alanya'dan Antalya yönüne giden Mustafa Y. yönetimindeki 07 NSZ 26 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşı yönüne geçmek isteyen Hilmiye Tekşen'e (50) çarptı. Tekşen'e ilk müdahale görev dönüşü Mahmutlar beldesine giden ve tesadüfen olay yerinden geçen 112 Acil Servis ekibi tarafından yapıldı. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının cep telefonundan, "oğlum" olarak kayıtlı numarayı arayan polis, kazazede kadının oğlu Mesut Tekşen'e kazayı bildirdi. Mesut Tekşen'in ise vatani görevini yaptığı Manisa Kırkağaç'taki birliğinden kaza haberini aldığı sırada teskeresini aldığı, annesinin ise akşam yuvaya dönecek oğluna vereceği yemek için alışverişe çıktığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Mustafa Y. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Dünya
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...