Bir zamanlar Osmanlı'da Deniz fırtınası

Bir zamanlar Osmanlı'da Deniz fırtınası

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Türkan Şoray, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların yer aldığı TRT1'de yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin yeni bölümünde Özcan Deniz de boy gösterdi.

Başrollerinde Türkan Şoray, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların yer aldığı TRT1'de yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin yeni bölümünde Özcan Deniz de boy gösterdi. Serhat karakteriyle ekrana gelen Özcan Deniz'in diziye yeni bir soluk kazandırdığı söyleniyor. Aşkın Dağlarda Gezer ve Asmalı Konak dizisiyle efsane haline gelen Özcan Deniz'in reyting endişesi yaşayan Bir Zamanlar Osmanlı dizisini ayağa kaldıracağı belirtiliyor. Özcan Deniz'in dizide rol almasından en çok da Türkan Şoray'ın memnun olduğu söyleniyor. Özcan Deniz, "Yıllarca İstanbul'a uzak nbsp;bir köyde çiftçilik yapan, ailesiyle mutlu mesut yaşayıp gitmekte olan Teşkilat-ı Ahali'nin eski lideri Serhat" tiplemesiyle seyircinin karşısına çıktı. Serhat, başkent İstanbul'dan gelen çağrı üzerine karısı ve çocuklarıyla mutlu hayatına devam etmek yerine vatanı ve milletine hizmet etmeyi seçiyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...