Doktorlar 2 kere öldürdü; 5 ay sonra ayağa kalktı

Doktorlar 2 kere öldürdü; 5 ay sonra ayağa kalktı

YAŞAM Haberleri

Lewis Godfrey (23) isimli genç, 15 tonluk kamyonun altında kalarak metrelerce sürüklendi, iç organları etrafa saçıldı. 16 gün komada kaldı, 'bir daha yürüyemez, beyninde hasar oluşur' denildi. Doktorlar 2 kere onun öldüğüne dair rapor tuttu. Godfrey, tüm bunlara rağmen 5 ay sonra sapasağlam ayağa kalktı.

İngiltere'de 2 Haziran'da meydana gelen bir kaza, görenlere "Öldürmeyen Allah öldürmüyor" dedirtti. Lewis Godfrey (23) isimli genç, 15 tonluk kamyonun altında kalarak metrelerce sürüklendi, iç organları etrafa saçıldı, 16 gün komada kaldı, 'bir daha yürüyemez, beyninde hasar oluşur' denildi. Godfrey, tüm bunlara rağmen 5 ay sonra sapasağlam ayağa kalktı.
Godfrey öylesine feci şekilde yaralanmıştı ki doktorlar 2 kere onun öldüğüne dair rapor tuttu. Gencin etrafa dağılan iç organları da bir battaniye üzerinde toplanarak hastaneye getirildi. Hastaya olay yerinde ilk müdahaleyi yapan Dr. Nicholas Foster, "Olay yerinde ölmüştü, kalbi sonradan çalıştı. Organlarını toplayarak onu tek parça haline getirmeye çalıştık. Daha sonra kalbi ambulansta bir daha durdu, müdahaleyle yeniden çalıştı" dedi.
Leicestershire'da yaşayan genç, 16 gün komada kaldı. Doktorlar hastanın beyninde hasar oluşacağını ve bir daha onun yürüyemeyeceğini düşündüler. Kazada iç organlarının dağılması dışında vücudu da kırıklarla dolan Godfrey'in kafatasına titanyum plak yerleştirildi, bazı organlarına da deri nakli yapıldı. Godfrey, Nottingham Queens Tıp Merkezi'nde 6 doktor, 18 hemşire, 2 psikoterapist olmak üzere 34 sağlık görevlisinin yoğun çalışmasıyla 5 ay sonra sapasağlam ayağa kalktı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...