21 Şubat Ankara ASKİ su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
21 Şubat Ankara ASKİ su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek?

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

21 Şubat ASKİ Ankara su kesintisi listesi! | Ankara’da 21 Şubat Çarşamba günü su kesintisi yaşanacak ilçeler, ASKİ su kesintisi listesi yayınlandı. 21 Şubat’ta Ankara’da Çankaya su kesintisi listesi olmak üzere; Mamak, Yenimahalle, Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek, sular ne zaman gelecek araştırılıyor. Altındağ, Gölbaşı, Pursaklar, Polatlı, Çubuk ve Ankara’nın diğer ilçelerinde ASKİ tarafından su kesintisi listesine göre sular ne zaman, saat kaçta gelecek ve su kesintisi ne zaman bitecek cevabı ve Ankara su kesintileri hakkında bilgiler…

Ankara ASKİ su kesintisi 21 Şubat! ASKİ su kesintisi listesine göre Ankara’da bugün ve yarın su kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar açıklandı. Peki, Ankara’da hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak ve su kesintisi ne zaman bitecek? İşte ASKİ sular ne zaman gelecek, su kesintisi hakkında detaylar!

ASKİ ANKARA SU KESİNTİSİ 21 ŞUBAT

Ankara’da su kesintisi yaşanacak ilçeler, kesinti süresi ve nedeni şu şekildedir:

KEÇİÖREN SU KESİNTİSİ 21 ŞUBAT

Keçiören Su Kesintisi Arıza Tarihi: 20.02.2024 22:00:00

Keçiören Su Kesintisi Tamir Tarihi: 21.02.2024 07:00:00

Keçiören Su Kesintisi Hakkında Detaylar: Keçiören ilçesi Etlik mahallesi içerisinde P-2 Pompa İstasyonu giriş kolektörü üzerinde bulunan dirsek arızasından dolayı su kesintisi yapılacaktır.

Keçiören Su Kesintisinde Etkilenen Yerler: 19 Mayıs-23 Nisan-Adnan menderes-Aktepe-Aşağıeğlence-Atapark-Ayvalı-Bademlik-Bağlarbaşı-Basınevleri-Çaldıran-Çiçekli-Esertepe-Etlik-Emrah-Güçlükaya-Güzelyurt-İncirli-Kanuni-Köşk-Kuşcağız-Osmangazi-Ovacık-Pınarbaşı-Sancaktepe-Ş.kubilay-Şenlik-Şenyuva-Tepebaşı-Ufuktepe-Uyanış-Yakacık-Yayla-Yeşilöz-Yeşiltepe-Yükseltepe karargahtepe kalaba mahalleleri etkilenmektedir.

YENİMAHALLE SU KESİNTİSİ 21 ŞUBAT

Yenimahalle Su Kesintisi Arıza Tarihi: 20.02.2024 22:00:00

Yenimahalle Su Kesintisi Tamir Tarihi: 21.02.2024 07:00:00

Yenimahalle Su Kesintisi Hakkında Detaylar: Keçiören ilçesi Etlik mahallesi içerisinde P-2 Pompa İstasyonu giriş kolektörü üzerinde bulunan dirsek arızasından dolayı su kesintisi yapılacaktır.

Yenimahalle Su Kesintisinde Etkilenen Yerler: Esentepe mah. Anadolu mah. Güzelyaka Mah. Karşıyaka Mah. Kuzey Yıdızı Mah. Memlik Mah. Serhat Mah. Yakacık Mah.Yeşilevler Mah. Ergenekon Mah. İvedikköy Mah. Yukarı Yahyalar Mah. Güvetepe Mah. Güzelyaka Mah. Pamuklar Mah. Avcılar Mah. Kaletepe Mah. Barıştepe Mah. Kayalar Mah. Burç Mah. Çiğdemtepe Mah.

AYAŞ SU KESİNTİSİ 21 ŞUBAT

Ayaş Su Kesintisi Arıza Tarihi: 20.02.2024 17:00:00

Ayaş Su Kesintisi Tamir Tarihi: 20.02.2024 22:00:00

Ayaş Su Kesintisi Hakkında Detaylar: Sinanlı Mahallesi Değirmen Başı Mevkinde bulunan kuyunun Enerji-SA arızası sebebiyle Sinanlı genelinde su kesintisi uygulanacaktır.

Ayaş Su Kesintisinde Etkilenen Yerler: Sinanlı Cuma, Hocasinan, Mahkeme Mahalleleri

ANKARA ASKİ SU KESİNTİSİ TELEFON NUMARASI

Ankara ASKİ çağrı merkezi telefon numarası 0312 616 10 00’dır.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...