Yetim çocuklara iftar sürprizi

Yetim çocuklara iftar sürprizi

YAŞAM Haberleri

Deniz Feneri Derneği, İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15. gününde Türkiye’de 100 yetim çocuğa, dünyada ise binlerce yetime iftar verdi.

Derneğin Zeytinburnu’ndaki merkezi ve 20 ülkede aynı gün değişik saat aralığında gerçekleşen iftar programlarına yakınlarıyla katılan yetimlere hediye paketleri verildi. Zeytinburnu’ndaki iftar yemeğinin sürprizi, ünlü sanatçı Yıldız Tilbe oldu. Deniz Feneri Derneğinin bağışçısı olan sanatçı, yetimlerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tilbe, iftarını da ailelerle beraber açtı. Sanatçı, iftar sonrası 100 yetim ailesine ve çocuklarına bayram harçlığı dağıttı. Ramazan ayının ilk günlerinde Afrika’da susuzluk çeken Somali ve Gana’da anne babasının adını taşıyan “Ali ve Altun Tilbe Hayratı” adında iki su kuyusu açtıran Tilbe, aynı bölgede açılmak üzere iki kuyu sözü daha verdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...