Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ordu'da vaka sayılarında düşüş görüldü

Düzenleyen:
Ordu'da vaka sayılarında düşüş görüldü

YAŞAM Haberleri

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın illere göre her 100 bin kişide görülen korona virüs güncel vaka sayıları raporuna göre Ordu’da azalmanın devam ettiği görüldü.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın illere göre her 100 bin kişide görülen korona virüs güncel vaka sayıları raporuna göre Ordu’da azalma olduğu görüldü.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızı aşağıda görebilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar etkisini daha çok gösterecek" ifadelerine yer verdi.

Açıklanan tabloya göre, her 100 bin kişide korona virüs vaka sayısı Ordu’da 1-7 Mayıs tarihleri arasında 260,97 olarak kayıtlara geçti. 24-30 Nisan tarihleri arasındaki vaka sayılarını kapsayan tabloda ise her 100 bin kişide korona virüs vaka sayısı, 316,52 olarak açıklanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...