İntihar etmeden önce kayınbiraderini öldürdü

Düzenleyen:
İntihar etmeden önce kayınbiraderini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Elim olay Tekirdağ'da meydana geldi. Karısı ile arasının bozulduğu öğrenilen 2 çocuk babası adam intihar etmeden önce durumdan sorumlu tuttuğu kayınbiraderini öldürdü.

Çerkezköy Fatih Mahallesi, Birsen Sokak üzerinde gerçekleşen olay kan dondurdu. İddiaya göre, eşinin evi terk etmesinin ardından ağır bunalım yaşayan 2 çocuk babası 36 yaşındaki Dursun Özkaraca, durumun sorumlusu olarak kayınbiraderi (22) Muhammed Kılıç’ı tuttu.

Pusu kurup, kurşun yağdırdı
Hain pusu kuran enişte Özkaraca, kayınbiraderinin evinin önünde uzun süre bekledi. Eli silahta gözü kapıda olan adam, genç kayınbiraderini gördüğü gibi de kurşun yağmuruna tuttu.

Kendisine mermi kalmayınca...
Vahşi cinayetin ardından evine giden enişte Dursun Özkaraca, silahta merminin bitmesinin ardından evdeki pompalı tüfekle canına kıydı.

Cinayet anı güvenlik kamerasında
Cani eniştenin gözünü kırpmadan kayınbiraderine mermi yağdırdığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay üzerine cumhuriyet savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından polis ekipleri inceleme başlattı. Kılıç ve Özkaraca’nın cesetleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...