Başka kadınla evlenmek isteyen babasını öldürdü

Düzenleyen:
Başka kadınla evlenmek isteyen babasını öldürdü

YAŞAM Haberleri

Osmaniye'de meydana gelen olayda, 20 yaşındaki genç kız, annesinde boşanıp başka kadınla evlenmek isteyen babasını bıçaklayarak öldürdü.

Kadirli ilçesinde 20 yaşındaki genç kız, annesiyle boşanıp başka bir kadınla evlenmek isteyen babasını öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınan genç kız tutuklandı.
GENÇ KIZ BABASINI BIÇAKLADI
Baba kız arasında çıkan tartışmada Cennet K. eline geçirdiği bıçakla babasını göğsünden bıçakladı. Kanlar içinde yerde kalan baba, hastaneye kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Sinan K. öldü.
AYRINTILAR BELLİ OLDU
Genç kızın baba katili olmasının ayrıntıları da belli oldu. İddiaya göre, hayatını kaybeden Sinan K.'nin bir süredir başka bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığı, eşinden boşanarak bu kadınla evlenmek istediği ve bu yüzden de hem eşiyle hem çocuklarıyla tartışma yaşadığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Sinan K. Kadirli ilçesine bağlı Azaplı köyünde toprağa verildi.
CENNET K. TUTUKLANDI
Gözaltında olan Cennet K. ise işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...