Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatma Öz cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fatma Öz cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

40 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Öz'ün cesedi, erkek arkadaşının cinayet itirafı ile Sivas'ın Kavak köyü yakınlarında gömülü olarak bulundu. Soğukkanlılıkla cinayeti anlatan Bahri Maraşlı cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini iddia etti.

Malatya’nın Darende ilçesinde yaşayan Fatma Öz, yaklaşık 40 gün önce ailesinin yanından ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Öz, ailesinin kayıp başvurusu yapmasının ardından polis tarafından aranmaya başlandı. Konu televizyon programına taşındı.

ÖNCE İNTİHAR, SONRA İTİRAF GELDİ

Öz’ün gönül ilişkisi yaşadığı Bahri Maraşlı, katıldığı televizyon programından sonra intihara kalkıştı. Bahri Maraşlı 25 Mayıs tarihinde, aracının içerisinde, tabanca ile çene altından tek el ateş etti. Kurşun elmacık kemiğinden çıktı. Bahri Maraşlı intihar girişiminden ağır yaralı olarak kurtuldu.

Geçtiğimiz gün göz altında ifadesi alınan Bahri Maraşlı Cinayeti itiraf etti. Öz’ü öldürüp Gürün ilçesi Kavak köyü yakınlarındaki boş bir araziye gömdüğünü belirtti. İfade üzerine Bahri Maraşlı. Bugün sabah saatlerinde olay yerine götürülerek tespit yapıldı.

ÜZERİNİ TAŞLA ÖRTMÜŞ

Yapılan tespitte Öz’ün cesedine ulaşıldı. Öz, silahla öldürülüp üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. 

Fatma Öz cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı

KATİL TUTUKLANDI

Maraşlı Gürün İlçe Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından savcılığa gönderildi. Savcılık Maraşlıyı cinayet suçlaması ile mahkemeye sevk etti. Maraşlı mahkemedeki ifadesinde olay günü Fatma Öz ile konuşmak için Şehitler Tepesine gittiklerini. Kendisine başka bir erkekle görüştüğünü söyleyince tartışarak cinayeti işlediğini ileri sürdü. Maraşlı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...