Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ertan İskender'e geçmiş olsun telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ertan İskender'e geçmiş olsun telefonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hastasının bıçaklı saldırısına uğrayan ortopedi ve travmatoloji asistan doktoru Ertan İskender ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Doktor Ertan İskender geçtiğimiz günlerde Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin poliklinik bölümünde ameliyatını yaptığı hastası Bayram Nargüner tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırıda sırtının sağ bölümünden ve sağ elinden bıçaklanarak ağır yaralanan genç doktorun iyileşme süreci devam ediyor.

ERDOĞAN ÜZÜNTÜLERİNİ İLETTİ

Doktor Ertan İskender’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan elim olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

SALDIRGAN HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAK
Doktor Ertan İskender’in en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunan
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...