Evi soyulunca zor durumda kaldı, hırsızlığa başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evi soyulunca zor durumda kaldı, hırsızlığa başladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Gökhan E, yeni evlendiğini ve düğün için kredi çektiğini, ancak evine giren hırsızın düğünde takılan altınları çaldığını, bu nedenle krediyi ödemekte güçlük çekince hırsızlığa başladığını söyledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlara yönelik yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Servet A.'nın bir apartmandan 1500 TL değerinde yangın vanası, Caner A.'nın 4 motosiklet, Kadir Ö.'nün 7 ayrı araçtan 13 akü çaldığı, İbrahim S. ile kardeşi B.S.'nin ise bir evden hırsızlık yaptığı belirlendi.

EVİNE HIRSIZ GİRİNCE HIRSIZ OLDU

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Gökhan E.’nin açıklaması dikkat çekti. Elektrik teknisyeni olan Gökhan E.'nin bakım ve onarım çalışması için girdiği 3 ayrı trafodan 7 akü çaldığı tespit edildi. Şüpheli, emniyetteki ifadesinde yakın zamanda evlendiğini ve düğün masrafları için kredi çektiğini belirterek, evine giren hırsızın düğünde takılan altınlarını çaldığını, krediyi ödemekte güçlük çekince de hırsızlık yapmaya başladığını söylediği öğrenildi.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...