Düğün salonlarında yüzde yüz doluluk

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Düğün salonlarında yüzde yüz doluluk

YAŞAM Haberleri  / İHA

Koronavirüs kapsamında yeni normalleşme kararlarının açıklanması ile birlikte pek çok çift, düğün hazırlıklarına hızla başladı.

Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, İhlas Haber Ajansına yaptığı açıklamada "550 bin civarında bekleyen düğün ve etkinlik vardı. Düğün salonlarında temmuz ve ağustos itibarıyla beklenen doluluğu yakaladık. Yüzde 90 doluluk çok hızlı bir şekilde yüzde 100’e ulaşacak. Genç çiftlerimizden ve organizasyon yapacak misafirlerimizden çok seçici olmamalarını rica ediyorum" dedi.

İzmir'deki düğün organizasyoncusu Semra Haralambidi ise “Düğünleri saat 21.00’de sonlandırmak zorundayız ama yine de çiftlerimiz düğün organizasyonlarına aşırı ilgili. Bu seneki rezervasyonlarımızın yüzde 50’si, geçen sene ertelenenlerden oluşuyor" diye konuştu.

İzmir’in en ünlü evlendirme dairelerinden Fuar Evlendirme Dairesinde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler de âdeta sıraya girdi. Fuar Evlendirme Dairesi Nikâh Memuru Funda Gültekin, haftada 80 nikâh kıydıklarını belirterek, talepleri karşılamaya çalıştıklarına dikkat çekti. Şırnak'ta da normalleşme süreciyle birlikte aşiretlerin kır düğünleri büyük bir coşkuyla başladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...