Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın

YAŞAM Haberleri  / AA/İHA

İstanbul Küçükçekmece'de bir kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 6 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Halkalı Merkez Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin metrekare alana kurulu tek katlı kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye, sağlık, polis ve zabıta ekiplerine haber verildi.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında fabrikada çalışan işçiler, iş yerine gelerek malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İTFAİYENİN SUYU BİTTİ, MÜDAHALEYE ARA VERİLDİ

İtfaiye ekiplerinin suyunun bitmesi üzerine müdahaleye bir süre ara verildi. Bu duruma tepki gösteren fabrika ortağı, iş arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Çevredeki ilçe belediyelerden su tankeri istenmesi üzerine Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar ve Başakşehir belediyelerinden gelen tankerler çalışmalara destek verdi.

6 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Maddi hasarın 8 -9 milyon Türk lirası civarında olduğu öğrenildi.

Ekiplerin, soğutma çalışması devam ediyor.

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...