Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yarım metre lahmacunun Gaziantep'teki fiyatı 10 TL, Bodrum'da 150-200 TL

Düzenleyen:
Yarım metre lahmacunun Gaziantep'teki fiyatı 10 TL, Bodrum'da 150-200 TL

YAŞAM Haberleri

Bodrum ve Antalya gibi tatil beldelerinde 150-200 TL gibi fahiş fiyatla satılan lahmacun, Gaziantep’te ise 10 TL'ye satılıyor. Abartılı fiyatlara tepki gösteren Gaziantepli lahmacun ustaları Bodrum'daki fiyatların abartılı olduğunu söylüyor.

Tatil sezonunun da açılmasıyla birlikte turistlerin yoğunluk oluşturduğu Bodrum, Antalya gibi tatil beldelerindeki yeme-içme fiyatlarındaki artış tepkilere yol açıyor. Gaziantepli lahmacun ustaları lahmacunun fiyatının tatil beldelerinde abartıldığını belirtiyor.
Yarım metre lahmacunun Gaziantep'teki fiyatı 10 TL, Bodrum'da 150-200 TL

'ANTALYA'DAKİ BODRUM'DAKİ FİYATLAR ABARTILI'
30 yıldır lahmacun ustası olan Mehmet Şebci yarım metre lahmacunu 10 TL'ye verdiklerini belirterek, "Bodrum ve Antalya’da biz fiyatların abartıldığını düşünüyoruz. Burası Gaziantep gastronominin baş şehridir. Yarım metrenin üzerinde lahmacun yapıp 10 TL’ye satıyoruz ve helalinden de kazanıyoruz. Yaklaşık aynı maliyetlerde çalışmamıza rağmen bizim 5 katımıza 10 katımıza satıyorlar. Biz bu kazançların makul kazançlar olmadığını ve turizme zarar vereceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...