Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sağanak bekleniyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji saat vererek uyardı! Sağanak bekleniyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji son dakika haberleri: 5 Temmuz hava durumu raporu yayınlandı, İstanbul hava durumu belli oldu. Yapılan tahminlere göre İstanbul, Kocaeli ve Batı Karadeniz ile Trabzon ve Rize çevrelerinde öğleden sonra sağanak bekleniyor.

Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu, haftanın ilk gününde hava nasıl olacak belli oldu. 5 Temmuz 2021 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'da İstanbul ve Kocaeli civarında, aynı zamanda Batı Karadeniz ile Trabzon ve Rize'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların öğleden sonra etkisini göstermesi beklenirken, diğer yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında seyretmesi beklenirken, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sağanak bekleniyor

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 27
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu güney kesimleri kısa süreli-yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 33
Adana: Parçalı ve az bulutlu 33
Antalya: Az bulutlu ve açık 35
Samsun: Parçalı bulutlu 28
Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Parçalı bulutlu 29
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 36

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...