Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salda Gölü'nü kuraklık vurdu

Düzenleyen:
Salda Gölü'nü kuraklık vurdu

YAŞAM Haberleri

Burdur Yeşilova'da eşsiz güzelliğiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Salda Gölü'nde sular çekildi. Yüzülerek ulaşılan kayalıklara şimdi yürüyerek gidiliyor.

Türkiye'nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü, tam normalleşmenin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Beyaz kumsalı ve turkuaz rengi suyuyla ünlenen gölde ise kuraklık yüzünden sular çekildi. Yaklaşık 4 yıl önce yüzülerek ulaşılan kayalıklara artık yürüyerek gidiliyor. 

Salda Gölü Tabiat Parkı'na gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy da oğlu Aslan Can ile birlikte kayalıklara yürüyerek geçti. Anne oğul burada bol bol fotoğraf çekildi. Öte yandan yerli ve yabancı turistler, Salda'yı çok beğendiklerini söyledi. Kocaeli'nde yaşayan Zeynep Sude Şahin "Buralar çok güzel. Herkese tavsiye ediyorum" dedi. Polonya’dan gelen Slawek Wolman da "Burası mükemmel. Çok güzel ve ilk defa geliyorum çok beğendim” diye konuştu. Rus turist Tatyana Broın ise “Salda olağanüstü bir göl. Çok güzel" yorumunda bulundu.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...