Sıcaktan bunalan Egeliler dağa kaçtı

Düzenleyen:
Sıcaktan bunalan Egeliler dağa kaçtı

YAŞAM Haberleri

Ege'de hava sıcaklıkları dayanılmaz bir seviyeye ulaştı. Bazı vatandaşlar da denize girmek yerine dağa çıkmayı tercih etti.

Manisa ve İzmir'de hava sıcaklıkları 43 dereceyi gördü. Aşırı sıcaklardan bunalan bazı vatandaşlar da deniz yerine doğayı tercih etti. Hafta sonunu fırsat bilenler iki şehrin il sınırında bulunan Spil Dağı Millî Parkı'na akın etti. Tabii güzellikleri ve endemik bitki çeşitliliğinin yanı sıra il merkezlerinden 10 derece daha düşük sıcaklığa sahip parka gidenler, temiz havanın tadını çıkardı. Manisa'da oturan Hüseyin Özçay "Aşağıda baya terliyoruz, burası güzel ve serin. İyi ki gelmişiz, günün en sıcak saatlerini burada serinleyerek geçireceğiz” dedi. Ailesiyle birlikte gelen Mehmet Demirtaş "Sıcaktan kaçtık. Burası oldukça serin" diye konuştu.

"SAHİL ÇOK KALABALIK"
 İzmir'de ikamet eden Güray Öpöz de “İzmir’de inanılmaz boğucu bir sıcak var. Dolayısıyla buraya nefes almaya geldik, iyi de yaptığımızı düşünüyorum. Çünkü deniz kenarları daha sıcak ve çok kalabalık. Hem kalabalıktan kaçtık hem de biraz serinleyelim diye geldik. Ortamdan çok memnunuz, serin serin piknik yapıyoruz" ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...