Şile'de denizde kaybolan son kişinin cansız bedeni bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Şile'de denizde kaybolan son kişinin cansız bedeni bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Şile'de yüzmek için denize girdikten sonra kaybolan 5 kişiden sonuncunun cansız bedenine ulaşıldı.

Bayram tatilinde acı haberler peş peşe geldi. Şile Ayazma Plajı ve Kızılcaköy Plajı'nda iki gün önce sabah saatlerinde denize giren 5 kişi dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Bir kişi sağ kurtarılırken geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalarda 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Şile Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 22 Temmuz'da denize girerek kaybolan 5 kişiden sonuncusu olan Ö.H.C'yi bulmak için arama kurtarma çalışmalarının bugün de devam ettiği belirtilirken, saat 07.05'te cansız bedenine ulaşıldığı aktarıldı.

Açıklamada, vefat edenler için başsağlığı mesajı paylaşıldı.

DENİZE GİREN 5 KİŞİ KAYBOLMUŞTU

22 Temmuz'da, Şile ilçesi Ayazma ve Kızılcaköy Plajı'nda serinlemek için denize giren 2'si yabancı uyruklu 5 kişi, bir anda dalgalara kapılıp gözden kaybolmuştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmada, 1 kişi kurtarılırken, 1 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.Kayıp 3 kişiyi arama çalışmalarına ise havanın kararması üzerine ara verilmişti.

Dün yapılan arama kurtarma çalışmalarında A.A. ve B.M'nin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...