Bilgisayar mühendisi ölü bulundu

Düzenleyen:
Bilgisayar mühendisi ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Antalya'da yaşayan bilgisayar mühendisi, yalnız kaldığı evinde ölü olarak bulundu.

Antalya'da erkek arkadaşından iki gündür haber alamayan kadının yardım istemesi üzerine evine girildi. Ekipler eve girdikten sonra talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

OTOMOBİLİNİN PARK HALİNDE OLMASI DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ
Olay, Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın 3. kattaki dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bilgisayar mühendisi Mehmet Bayrakçı'dan (40) iki gündür haber alamayan kız arkadaşı, arkadaşlarından yardım istedi. Evin klimasının çalışması ve Bayrakçı'nın otomobilinin de park halinden olması nedeniyle polise haber verildi.

CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTILAR
Olay yerine gelen polis ekipleri evin kapısını açtıklarında, Bayrakçı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Şeker ve tansiyon hastalığı bulunan Bayrakçı'nın yalnız yaşadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...