Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maltepe Başıbüyük Ormanı'nda yangın

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Maltepe Başıbüyük Ormanı'nda yangın

YAŞAM Haberleri  / İHA

Maltepe Başıbüyük Ormanı'nda bulunan bir hurdalıktaki tahta ve ahşap parçalarının alev almasıyla yangın çıktı. Ormanlık alana da sıçrayarak ağaçlara sirayet eden alevler havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı.

Maltepe'de Başıbüyük Ormanı içerisinde bulunan bir hurdalıkta saat 11.45 sıralarında ahşap ve tahtalar tutuştu. İddiaya göre hurdalıkta yanan ahşap ve tahtalardan yükselen alevler ormanlık alana da sıçrayarak ağaçlara sirayet etti. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın, yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Olaya tanık olan Fahrettin Us, “Ben geldiğimde ağaçlar yanıyordu. Daha önceden de yandı. Ormana giriş yasak ama büyük ihtimalle aşağıdaki tellerden girdiler. İtfaiye geldi, alevler bayağı büyüktü. Geldiler söndürdüler. Herkes eline kürek vesaire ne varsa aldı geldi” dedi.

Maltepe Başıbüyük Ormanı'nda yangın

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yangın anları ver yangına yapılan havadan müdahale drone ile havadan görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...