Motosiklet bariyerlere çarptı, sürücü hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Motosiklet bariyerlere çarptı, sürücü hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada kafasını bariyerlere çarpan 29 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Adapazarı istikametinden Erenler istikametine seyir eden O.D. (29) idaresindeki motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı.

KAFASINI BARİYERE ÇARPIP ÖLDÜ

Meydana gelen kazada sürücü kafasını bariyerlere çarparak olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan O.K. ise yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Sürücünün cansız bedeni ise cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü morguna kaldırıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...