Elektrikli battaniye yaşlı adamın sonu oldu

Düzenleyen:
Elektrikli battaniye yaşlı adamın sonu oldu

YAŞAM Haberleri

Düzce'de elektrikli battaniye ile ısınmaya çalışan 75 yaşındaki yaşlı adam, battaniyenin tutuşması sonucunda çıkan yangında hayatını kaybetti.

Düzce'de havaların soğumasıyla birlikte üşüyen yaşlı adam, ısınmak için çareyi elektikli battaniyede buldu. Battaniyenin bir süre sonra tutuşmaya başlamasıyla birlikte yangın çıkması üzerine talihsiz adam, feci şekilde öldü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Konuralp Mahallesi Hüseyin Sokak'ta Labarnas Alpman'ın (75) yaşadığı evde yangın çıktı. Evdeki dumanı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, evin bir bölümünde etkili olan yangını söndürdü. İçeride birilerinin olabileceği ihtimali üzerine eve giren itfaiye ekipleri, Alpman'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

YANGININ SEBEBİNİN ELEKTRİKLİ BATTANİYE OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR
Alpman'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının, elektrikli battaniyenin tutuşması sonucu çıktığı, Alpman'ın dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...