Hidrojen temizliği pahalıya patladı: 20 bin lira zarar girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hidrojen temizliği pahalıya patladı: 20 bin lira zarar girdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ’da aracına hidrojen temizliği yaptıran adam 20 bin liralık hasar oluştuğunu iddia ederek firma yetkilisinden şikayetçi oldu.

Çerkezköy'de otomobiline hidrojen temizliği yaptırmak isteyen Gökhan Yılmaz, arkadaşının tavisyesiyle bir firma ile görüştü. İşlem sonrası aracını çalıştıran Yılmaz otomobilden gelene seslerle şaşkına döndü.  Aracında 15 bin ile 20 bin lira arasında hasar meydana gelen talihsiz adam yanlış işlem yapıldığını iddia etti.

KENDİSİNİ ASTSUBAY OLARAK TANITTI

Seyyar bir firma ile görüştüğünü söyleyen Yılmaz, “18 Eylül tarihinde arkadaş önerisiyle aracımı seyyar bir mobil bayiye verdim. Kendisini bize emekli astsubay olarak tanıttı. Araca bakım yaptı. Bakım yaparken 5 bin devire kadar zorladı. Sonrasında araçtan sesler gelmeye başladı. Motorda hasar meydana gelmiş. Aşağı yukarı 15-20 bin lira masraf çıktı. Sonrasında bizden rapor istedi, bilirkişi raporu. Süreç başladı şimdi. Ben ilgili yerlere şikayetlerimde bulundum. Kimse sorumluluk almadı. Bir arkadaş referans olmuştu buna. 5 bin devir zorlayınca motorda ciddi hasar oluştu” dedi.

Hidrojen temizliği pahalıya patladı: 20 bin lira zarar girdi5 bin devirde zorlanan araçta 20 bin lira hasar meydana geldi.

ARAÇTA CİDDİ HASAR OLUŞTU

Öte yandan araç tamircisi Cem Çağlar da araçta yapılan tespitlerde yatak boşaltma arızası olduğundan dolayı ciddi bir hasar oluştuğunu ifade ederek, “Hidrojen temizliği esnasında yatak boşaltma yapmış. O arkadaşlar kendileri ile alakaları olmadığını söylemiş. Şu an yatak boşalttığı için araçta ciddi bir ses var. Tespitlerimizi yaptık, aracı tamir etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Hidrojen temizliği pahalıya patladı: 20 bin lira zarar girdiHidrojenle motor kurum temizliği yakıtta tasarruf sağladığı için son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyordu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...