Öğrencilerin düellosu cinayetle noktalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öğrencilerin düellosu cinayetle noktalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

16 yaşlarındaki iki öğrenci, okul çıkışında birbirini düelloya davet etti. Bir öğrenci, diğerini kalbinden ve karnından bıçaklayıp öldürdü.

Aydın Kuşadası’nda dün yaşanan bir olay bütün Türkiye’yi derinden sarstı. Kuşadası Endüstri Meslek Lisesinde öğrenim gören 16 yaşındaki B.S. ile Z.K. arasında pet şişe atılması yüzünden tartışma çıktı. “Okul çıkışında görüşürüz” diyen ikili, birbirini düelloya davet etti.

DİĞER ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KAÇTI

Son ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler belirledikleri parkta buluştu. Sınıf arkadaşları da onların kavgasını seyretmek için peşlerinden gitti. Ardından çember kuruldu, dövüş arenası oluşturuldu. İki öğrenci, bıçak ve muşta ile dövüştü. Z.K, B.S.'yi karnından ve kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan B.S., düştüğü yerden kalkamadı. Kendisi de yaralanan Z.K ise diğer öğrenciler ile birlikte kaçtı.

Gencin yerde kanlar içinde yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, B.S’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Maktulün cansız bedeni morga kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken Z.K. güvenlik güçleri tarafından aranıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...