Meteoroloji’den sis ve don uyarısı

Meteoroloji’den sis ve don uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sis ile pus doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı bekleniyor. Ülke genelinde yağış beklenmezken batı kesimlerde havanın parçalı bulutlu ve açık geçeceği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahmini verilere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Ülkenin kuzey iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği kaydedildi. Bu gece ve Pazar sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, iç ve doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı bekleniyor. Kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artacağı diğer yerlerde sıcaklıklarda önemli değişiklikler yaşanmayacağı tahmin ediliyor.

KUZEY VE İÇ KESİMLERDE SİS VE PUS BEKLENİYOR

Meteoroloji bu gece ve Pazar sabah saatlerinde yaşanacak olan buzlanma ve don olayı nedeniyle zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde çiftçilerin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti. Ayrıca Meteoroloji kuzey ve iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiği için vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarıda bulundu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...