Çorum'da düğünde iki kişiyi öldüren magandanın kimliği belirlendi

Düzenleyen:
Çorum'da düğünde iki kişiyi öldüren magandanın kimliği belirlendi

YAŞAM Haberleri

Çorum'da köy düğününe giden Murat Şahin ve Emin Alparslan maganda kurşunuyla öldü. Polis, zanlının kimliğini tespit etti.

Çorum'un Bayat ilçesi Tepekutuğun köyündeki düğün kana bulandı. Davetlilerden biri, eğlencesine silahla rastgele ateş açtı. Mermiler, düğünde misafir olarak bulunan Murat Şahin (37) ve Emin Alparslan'a (44) isabet etti. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılar hayatını kaybetti. Şahin ve Alparslan'ın cenazeleri, otopsinin ardından akşam saatlerinde köy mezarlığına defnedildi.

KATİL ZANLISI, İŞ ARKADAŞI ÇIKTI

Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda silahı ateşleyenin, maktul Şahin'in iş arkadaşı M.Y. olduğunu belirledi. Çankırı nüfusuna kayıtlı zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...