İstanbul’da şehir magandaları veresiye vermeyen kasiyeri silahla tehdit etti

İstanbul’da şehir magandaları veresiye vermeyen kasiyeri silahla tehdit etti

YAŞAM Haberleri

Kâğıthane’de veresiye alkol almak vermeyen kasiyer ile iki şüpheli arasında çıkan tartışmada şüphelilerden biri kasiyere ürün fırlattıktan sonra silahla tehdit etti.

Kağıthane’nin Şirintepe Mahallesinde 37 yaşındaki Hüseyin G.’nin çalıştığı tekel bayisine gelen iki kişi kasiyere doğru ilerleyerek sohbet etmeye başladı. İki şahıs kasiyer Hüseyin G.’den veresiye alkol almak istedi. Kasiyer Hüseyin G. bunu kabul etmeyince şüpheli şahıslar ve kasiyer arasında tartışma çıktı.  Şüphelilerden biri tezgahtaki ürünü alıp kasiyerin başına attı. Şahıs daha sonra yanında getirdiği tabancayı çıkartarak tehditler savurdu. Bir süre sonra tabancayı beline takan şahıs marketten çıktı.

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine markete gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Çalışmalar sonucunda emniyette çok sayıda kaydı olan Talha Y. ve Serkan Ö. kullandıkları silahla birlikte kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul’da şehir magandaları veresiye vermeyen kasiyeri silahla tehdit etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...