İki grup arasında kavga: Yaralılar var

Düzenleyen:
İki grup arasında kavga: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Konya'da bir parkta 2 grup arasında çıkan kavgada, bıçakların çıkarılması üzerine 2 kişi yaralandı.

Bir kavganın sonu daha hastanede bitti. Konya'da bir parkta henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine giren iki grup arkadaşın kavgasında bıçaklar çıktı. Kavga iki kişinin yaralanmasıyla son buldu.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR
Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Bedriye Sokak üzerinde bulunan bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağrı Ş. ile Furkan S. henüz ismi belirlenemeyen bir kişi ile sokak üzerindeki parkta tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada şüpheli şahıs yanında bulunan bıçak ile Furkan S'yi bacağından Çağrı Ş'yi ise kafasından darp ederek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından iki yaralı Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri parktaki incelemelerinin ardından kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...