Annesi ölen kuzuya yapılanlar önce tepki çekti! Gerçek ortaya çıkınca takdir topladı

Düzenleyen:
Annesi ölen kuzuya yapılanlar önce tepki çekti! Gerçek ortaya çıkınca takdir topladı

YAŞAM Haberleri

Sürü sahibi olan bir kişi, annesi ölen kuzunun başka bir koyun tarafından benimsenmesi için sıra dışı bir yöneteme başvurdu. Ölen kuzudan kestiği bir deri parçasını, annesi ölen kuzunun üzerine bağlayan sürü sahibi, o anları sosyal medyadan paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olurken, tepkiler üst üste geldi. Sonradan olanlar ortaya çıkınca sürü sahibi herkes tarafından takdir edildi.

Annesi ölen bir kuzuyu başka bir koyunun kabullenmesi oldukça zor ve zaman alan bir durumdur. Bunun için hayvancılıkla uğraşanlar çok farklı yöntemlere başvurabiliyor. Bu yöntemlerden biride kuzunun kokusunun değiştirilmesidir. Sosyal medyadan bir videoda da bunun en iyi örneği görüldü.

BAĞ KURMAK İÇİN YAPTI

Yavrusu ölen koyun ile annesi ölen kuzu arasında bağ kurmak isteyen bir sürü sahibi, ölen kuzudan kestiği bir deri parçasını annesi ölen kuzunun üzerine bağladı. Aynı zamanda sürü sahibi, yavrusu ölen koyunu yere yatırıp kabullenmesini istedikleri kuzuyu üzerine sürttü.

ÖNCE TEPKİ ALDI SONRA TAKDİR TOPLADI

O anlar sosyal medyadan paylaşılırken, tepkiler üst üste geldi. Ancak yapılan işlemin ardından yavrusu ölen koyununun kuzuyu sahiplendiği fark edildi. Oluşan görüntü sonrası süre sahibine teşekkür ettiler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...