Su isteme bahanesiyle girdiler, boğazını kestiler

Düzenleyen:
Su isteme bahanesiyle girdiler, boğazını kestiler

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar Bayat'ta evinde boğazı kesilerek öldürülen Hacer Evlice cinayeti çözüldü. Kadının katilinin oğlu ile kayınbiraderi olmadığı ortaya çıktı. Gerçek zanlılar yakalanıp tutuklandı.

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan Hacer Evlice (58), 25 Ocak'ta evinde boğazı kesilmiş hâlde bulundu. Olayın ardından kadının oğlu A.E. (35) ile kayınbiraderi B.E. tutuklandı. Ancak polis ekipleri, yaklaşık 470 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını seyrederek gerçek suçluları buldu.

Su isteme bahanesiyle girdiler, boğazını kestiler

Kadını, öldüren kişilerin oğlunun arkadaşları Fatih A. (32), Emre K. (31) ve Muhammet Ç. (33) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler "Su isteme bahanesiyle eve girdik. Maket bıçağıyla kadının boğazını kestik. Evde bulunan 15 bin TL ile bir adet çeyrek altını alıp kaçtık. Kumar borcumuz vardı. Tefeciden para almıştık. Bunun için yaptık" dedi.

Zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayeti işleyen Fatih A. ile gözcülük yapan Emre K. tutuklandı. Olay anında bulunmayan ancak soygunun planlanmasında yer alan Muhammed Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.E. ile B.E. mahkeme kararıyla tahliye edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...