Sakarya'da 20 bin kişilik iftar sofrası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sakarya'da 20 bin kişilik iftar sofrası

YAŞAM Haberleri  / İHA

Pandemi sebebiyle ayrı geçirdiğimiz iftarlar, vakaların azalmasıyla son buldu. Sakarya'da 20 bin kişi birlikte iftar yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi Aziz Duran Parkı'nda yaklaşık 20 bin kişiyi iftar verdi. Kurulan 5 bin masa, yollara uzandı. Yemekte çorba, kavurma, pilav ve tatlı ikram edildi. Akşam ezanının okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtı. Orhan Cami imam hatibi Alaattin Beşel dua etti. Yemekten sonra, kurulan sahnede ilahiler ve kasideler okundu.

Sakarya'da 20 bin kişilik iftar sofrası

"SAKARYASPOR ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinde bir arada olabilmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, Ramazanın sonunda Sakaryaspor'un şampiyonluğuyla çifte bayram yaşayacaklarını ifade etti.

Sakarya'da 20 bin kişilik iftar sofrası

"BU ŞEHİRDE 7'DEN 70'E HERKES SAKARYASPORLUDUR"

"Bu şehirde Sakaryaspor sevdası daha küçükken başlar. Bizimle birlikte büyüyüp olgunlaşır. Bu şehirde 7'den 70'e herkes bu takıma sevdalıdır" diyen Başkan Yüce "Yıllardır yaşadığımız talihsizlikleri el ele vererek çözdük. Sakarya olarak takımımıza sahip çıktık ve kimseye muhtaç etmedik. Gerekli olan ihtiyaçları birer birer karşıladık ve çok şükür şampiyon olduk. Takımımızı ve hemşerilerimizi kutlarım" dedi.

Sakarya'da 20 bin kişilik iftar sofrası

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...