Üniversite öğrencilerinin acı sonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üniversite öğrencilerinin acı sonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Uşak’ta aşırı hız yaptığı iddia edile otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek iki genç kıza çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kızlar hayatını kaybederken tıra çarparak durabilen sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uşak Üniversitesi Kavşağı yakınlarında bir benzinlikte alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Uşak Üniversitesi Gazetecilik 3. sınıf öğrencisi Sude Ürer ve Sanat Tarihi 3. sınıf öğrencisi   Mısra Buse Uğurlu’ya Hüseyin Kaya kontrolündeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 öğrenci savurulurken Hüseyin Kaya’nın aracı ise takla attı. Taklalar atan araç benzinlikte park halindeki tırlara çarparak durabildi.

Üniversite öğrencilerinin acı sonu

GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise ağır yaralandı. Kaya Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken genç kızlardan geriye sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğrafları kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...