Basın mensuplarına çirkin saldırı! İHA muhabirinin de aralarında olduğu gazeteciler tekme tokat dövüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Basın mensuplarına çirkin saldırı! İHA muhabirinin de aralarında olduğu gazeteciler tekme tokat dövüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başakşehir'de meydana gelen ve 1 işçinin hayatını kaybettiği inşaat göçüğünü görüntülemek üzere olay yerine giden basın mensupları, işçilerin saldırısına uğradı. Gazeteciler tekme tokat dövülürken, İhlas Haber Ajansı muhabiri yaralandı.

İstanbul Başakşehir'de inşaat alanındaki kazı çalışmaları sırasında göçük oluştu. Göçük sonrası haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, işçinin bulunduğu yerden kurtarılması için çalışma başlattı.

2 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASI CANSIZ BEDENE ULAŞILDI

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Vefat eden işçinin cesedi, bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BASIN MENSUPLARINA ÇİRKİN SALDIRI

Polis izniyle göçüğün meydana geldiği alanın yakınında çekim yapan basın mensupları, işçiler tarafından oradan çıkarıldı. Basın mensupları dışarıdan çekim yapmaya devam etti ancak bu sırada işçilerin tepkisi devam etti.

Basın mensupları dışarıdan çekim yapmak istediği sırada 10 kişilik bir işçi grubu gazetecilere saldırdı ve gazetecilerin görüntü çekmek için kullandıkları cep telefonlarını almaya çalıştı. Aralarında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin de bulunduğu gazeteciler, işçiler tarafından darp edildi. Tekme tokat dövülen İHA muhabiri yere düştü. Darp edilen gazeteci hafif şekilde yaralanırken, telefonları da hasar gördü.

Basın mensuplarına çirkin saldırı! İHA muhabirinin de aralarında olduğu gazeteciler tekme tokat dövüldü

İŞÇİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Yoldan geçen sürücüler ve akaryakıt istasyonu görevlileri olaya müdahale etti. O sırada inşaat alanına gelen, şantiye şefi olduğu iddia edilen bir kişi de saldırgan işçileri oradan uzaklaştırdı. Yaralanan 3 gazeteci, saldırgan işçilerden şikayetçi oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...