Sakarya'da uyuşturucu operasyonu! Satamadan yakalandı

Düzenleyen:
Sakarya'da uyuşturucu operasyonu! Satamadan yakalandı

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen ve İstanbul’dan getirilerek ilçede satılacağı belirlenen uyuşturucu maddelerin yakalandığı operasyonda 1 şahıs gözaltına alındı.

Sakarya’nın Karasu ilçesi D-650 Karayolu TİGEM mevkiinde Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM ile İstihbarat ekipleri ve Karasu İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında ortak bir operasyon gerçekleştirildi.

1 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstihbari çalışma neticesinde İstanbul’dan getirilerek Karasu ve Kocaali ilçelerinde satacağı tespit edilen 1 şüpheli üzerinde ve kullandığı araç içerinde yapılan aramalarda; metamfetamin, kenevir tohumu ve bu maddelerin içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Yakalanan uyuşturucu maddelerle alakalı olduğu tespit edilen R.Ö., jandarma ekiplerince gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...