Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Tekstil fabrikası alev alev yandı

Tekstil fabrikası alev alev yandı
Başlık ResmiTekstil fabrikasi alev alev yandi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasının boyahanesinde kurutma makinesinden çıkan yangında, 15 işçi dumandan etkilendi.

Kaydet
|
Yangın daha fazla büyümeden söndürülürken, işçilere olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi. Bugün saat 11.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Doksan Tekstil Fabrikası'nın boyahane bölümündeki kurutma makinesinde yangın çıktı. Alevler, kısa sürede fabrikanın diğer bölümlerindeki tekstil ürünlerine de sıçradı. Yangın nedeniyle çevreye yoğun duman yayıldı. Alevlere ilk müdahaleyi işçiler yaptı. Bu sırada gelen itfaiye ekipleri, alevleri daha fazla büyümeden söndürmek için yoğun çaba harcadı.
Yangının büyümemesi için alev alan tekstil ürünleri dışarı çıkarıldı. Fabrikadaki işçiler de maske takıp dışarı çıktı. İşçilerden dumandan etkilendikleri belirlenen 15'ine olay yerinde hazır bekletilen ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, itfaiye alevleri güçlükle söndürdü. İtfaiye yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.