Yok böyle soğuk! Erzurum, Kars ve Ardahan buz tuttu
Erzurum, Kars ve Ardahan’da etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının gece saatlerinde eksi 13 dereceye kadar düştüğü bölgede şadırvanlar, sulak alanlar ve dereler buz tutarken, bina çatılarında buz sarkıtları oluştu.
Erzurum, Kars ve Ardahan'da dondurucu soğuk havanın etkisiyle şadırvan, sulak alanlar buzla kaplandı, bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 8 derece ölçüldüğü Erzurum'da soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.
Park halindeki bazı araçların camları buzla kaplanırken bazı vatandaşlar da araçlarını soğuktan korumak için battaniyeyle örttü. Kentteki bazı şadırvanlar buz tuttu, bitkilerde kırağı oluştu.
Kış tatili için merak ediliyordu! En fazla kar kalınlığı 55 santimetreyle Palandöken'de
KARS BUZ TUTTU
Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 13 dereceye kadar düştüğü Kars'ta da bir çok sulak alan buzla kaplandı. Sarıkamış ilçesinde de soğuk havanın etkisiyle ağaçlar, bitkiler kırağı tuttu, bina çatılarında buz sarkıtları oluştu.
Ev, iş yeri ve araçların camlarının buzla kaplandığı ilçede vatandaşlar araçlarını battaniye örterek soğuktan korumaya çalıştı. Dondurucu soğukların etkisiyle Acısu bölgesindeki dere ve çeşmeler buzla kaplandı.
Sibirya’yı aratmadı! Kars'ta termometreler eksi 13'ü gördü, ne var ne yoksa dondu
"ESKİ ZEMHERİ SOĞUKLARI GİBİ"
Vatandaşlardan İsmet Çamlı, "Havalar çok soğuk, Allah bize yardım etsin. Camlarımız buz tutuyor sanki eski zemheri soğukları gibi." dedi.
ARDAHAN DA -13'Ü GÖRDÜ
Ardahan'da da gece hava sıcaklığı sıfırın altında 13 derece ölçüldü. Soğuk hava nedeniyle buzlanmanın oluştuğu kentte tepeler beyaza büründü.
