Doğum yeri: Avrupa

A -
A +

> Boye ve Marcao ile "sağlamlaşmış" Galatasaray, ilk on dakika sahaya ve maça alışıncaya kadar, kendi birinci bölgesinde telaşla topları rakibe attı.

> Sonrasında, beklendiği gibi Avrupalı kimliğine döndü Cimbom. Rakibin baskısını isabetli paslarla kırarak, Marsilya kalesine inmeye başladı.

> Ve tam da her şey yolunda giderken eski taraftar hastalığı nüksetti. Ortada yenilmiş bir gol, bir hakem hatası, bir sertlik yokken, kendini göstermeye kalktı. Sesli ve alevli maytaplar maçı sürdürülemez hâle getirdi. Sekiz dakika kesinti ve Galatasaray'ın düşen temposu... Tam bir sabotaj!

> Fransa'nın en ünlü taraftarları Marsilya kale arkası grupları Yankee Nord Marseille, Marseille Trop Puissant, Fanatics, Dodgers, Marseille Commando Ultras 1984 ve South Winners bile Türk taraftarın "çılgınlığı" karşısında şaşkındı.

> Maçta pozisyon adına sadece Cengiz Ünder vardı. Uzak köşeye müthiş plasesini Muslera parmak ucuyla kornere attı. İki "al da at" pasından birini Guendouzi diğerini Dieng harcadı.

> Terim'i işte bu yüzden takdir ediyorum; Marsilya gibi zor bir deplasmanda on beş dakika kalmış, puanı kurtarayım diye kapanmak yerine sahaya golcü sürüyor!

> Adalet ve VAR yanlısıyım öteden beri. Guendouzi ve Polonyalı hakem puanımızı çalmaya yeltendi ama video "hayır" dedi.

> Neyse, beş gol yiyip hiç atamadığımız Avrupa haftasında bu puan tesellimiz oldu.

MAÇIN ADAMI: Cengiz Ünder

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.