Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ermeniler, Kars'ta kabusu yaşattı! Sınır hattında korku dolu anlar

Ermenilerin attığı havai fişek sınırda korkuya neden oldu. Çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü Kars'ın Süngüdere ilçesine kadar ulaştı. Ekiplerin ve köylülerin müdahalesiyle alevler saatler süren çalışmayla söndürüldü.

Kaydet
a- | +A

Kars'ta Ermenistan sınırında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İddiaya göre Ermenilerin havai fişek atması sonucu bölgede bulunan kuru ot ve çalılıklar alev alarak yanmaya başladı.

BAKMADAN GEÇME
Kuzey Kore savaşa hazır: ABD ve Güney Kore’ye karşı tehdidi yükseltti
HABER

Kuzey Kore savaşa hazır: ABD ve Güney Kore’ye karşı tehdidi yükseltti

Rüzgarın etkisiyle büyüyen örtü yangını, Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Süngüdere köyüne kadar ulaştı. Yangını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

İKİ ÜLKE KENDİ BÖLGESİNDE ÇALIŞTI

Olay yerine gelen Akyaka Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahaleye başlarken, Ermeniler kendi bölgesinde, Süngüdere köylüleri de kendi köyleri sınırlarında traktörleri ile söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.