AK Parti Erdoğan için resmi başvuruyu yaptı

AK Parti Erdoğan için resmi başvuruyu yaptı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için resmi başvuruyu yaptı.

AK Parti, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının hemen ardından Köşk adaylığı için resmi başvuruyu yaptı. Nurettin Canikli, Meclis Başkanı'na açıklamalarda bulundu.


İşte o açıklama:


Cumhurbaşkanlığı geçmişte olduğu gibi temsili bir nbsp;makam olmayacaktır. Sayın Başbakan yeni anayasayı layıkıyla yerine getirecektir. Hizmetini yerine getirecektir. Başbakanımızı 12. Cumhurbaşkanı adayı olarak gösteriyoruz., Hayırlı uğurlu olsun. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yaptığı açıklamasında, "Milletimiz 12. Cumhurbaşkanımızı büyük bir olgunlukla seçecektir. Kurumlar ve değerler aşınmamalıdır, bizi bir arada tutan bu değer ve kurumlardır. Seçimler önemlidir seçimlerin sonucunun kabul edilmesi de en az seçimler kadar önemlidir. Bu başvuruyu en geç yarın YSK'ya ileteceğiz." ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...