AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek nereli, mesleği ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek nereli, mesleği ne?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, nereli? Mehmet Şimşek’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Şimşek'in vaatleri nedir? AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek'in hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Şimşek'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, nereli?

MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?

Mehmet Şimşek Burdur’da 1967 yılında dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Yüksek lisansını Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yaptı.

2003-2023 yılları arasında Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve çeşitli kademelerde idarecilik görevlerinde bulundu. Halen Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...