AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen Kimdir? Ercan Çimen Gümüşhaneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen Kimdir? Ercan Çimen Gümüşhaneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen kimdir? Ercan Çimen kaç yaşında, nereli? Ercan Çimen’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Ercan Çimen’in vaatleri nedir? AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ercan Çimen Gümüşhaneli mi, kimdir? Ercan Çimen nereli, kaç yaşında?

ERCAN ÇİMEN KİMDİR?

1966 yılında Gümüşhane’de doğan Ercan Çimen, ilk ve ortaöğretimini Gümüşhane’de tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra aile şirketi olan Çimenler Grup’ta yönetim kurulu üyesi olarak ticari hayata atıldı. Kurumsallaşmanın sağlanması için önemli adımlar atan ve aynı zamanda Çimenler Grup yönetim kurulu üyeliğini devam ettiren Ercan Çimen, Grup bünyesindeki Çimenler Otel, Çimenler Kuyumculuk, Çimenler Otomotiv, Harşit Tur, Balyemez Konağı ve Ataç Konağı ile hizmet vermektedir.

Üç kuşak boyunca ailesi ticaretle uğraştığı için Ercan Çimen, gerek Gümüşhane’de gerekse ülke genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla 500’den fazla kişiye istihdam sunmaktadır. Hatta çeşitli Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak faaliyetlerde bulunan Çimen, sosyo-kültürel etkinliklere yapmış olduğu maddi ve manevi yardımlarla şehrin sosyal hayatının gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Bunun yanında, Gümüşhanespor, Gümüşhane Hizmet Vakfı, İş Adamları derneği gibi farklı oluşumlarda başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Çimen, evli ve iki çocuk babasıdır.

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen Kimdir? Ercan Çimen Gümüşhaneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

ERCAN ÇİMEN'İN VAATLERİ

AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve yönetimi ile bir araya gelerek 31 Mart 2024 seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulan ve daha sonra şehrin köklü basın kuruluşları arasında yer alan Kuşakkaya Gazetesi imtiyaz sahibi Sezai Köprülü’yü ziyaret ederek, Gümüşhane Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindeki heyet ile birlikte Merkez Kemaliye Camii altında inşasına başlanan Taziye Evi ve Gençlik Merkezinde yapılan çalışmaları inceleme fırsatı yakalayan Çimen, 113 yaşındaki Güllü Doğan nineyi ve Belediye Meclis Üyemiz Hilal Doğan Çınar’ın ailesini, basın mensuplarını ve daha birçok yeri ve kişiyi ziyaret ederek her Gümüşhaneli hemşerisinin derdine ortak olan ve o dertleri ortadan kaldırmaya söz veren Çimen “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız!” diyor.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...