AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel Kimdir? Fırat Görgel Kahramanmaraşlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel Kimdir? Fırat Görgel Kahramanmaraşlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel kimdir? Fırat Görgel kaç yaşında, nereli? Fırat Görgel’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Fırat Görgel’in vaatleri nedir? AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Fırat Görgel Kahramanmaraşlı mı, kimdir? Fırat Görgel nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FIRAT GÖRGEL KİMDİR?

5 Haziran 1982’de Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Fırat Görgel’in babası emekli öğretmen, annesi ise ev hanımıdır. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta bitirerek 2000’de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak eğitimine buradan devam etmiştir.

2004’te bu fakülteden mezun olan Görgel, üniversite yıllarında farklı öğrenci kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık görevlerini üstlenmiştir. Mezun olduktan sonrs 2005 yılının aralık ayında Kahramanmaraş Barosu'nda stajına başladı ve aynı yılın aralık ayında stajını bitirdi.

2006 yılında Kahramanmaraş'ta serbest avukatlık yapmaya başlayan ve 2004 yılında AK Parti üyesi olarak siyasi hayata geçiş yapan Görgel, 2006 yılından itibaren AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda farklı görevlerde bulunmuş ve yönetim kurulu üyeliği ile yürütme kurulu üyeliği gibi pozisyonlarda yer almıştır.

Evli ve 2 kız çocuğu vardır.

FIRAT GÖRGEL'İN VAATLERİ

Teşkilat mensupları ile birlikte Ulu Camii civarı ve Tarihi Kapalı Çarşı esnaflarını, deprem şehitlerini ve ailelerini, MHP ve HÜDA-PAR İl Teşkilatlarını, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Vahit Kirişci, Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve teşkilat ile birlikte; Kahramanmaraş’ta başlayan ve tüm Anadolu’ya sirayet eden Milli Mücadele’nin fitilini ateşleyen Sütçü İmam’ı kabrini, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek hemşerilerinin talep ve isteklerini toplayarak onlar üzerinde çalışmalar yapacağını söyleyen Fırat Görgel’in vaatleri vatandaşların sorunları üzerine, onların düzeltilmesi üzerinedir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...