AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç kimdir? Siirtli mi, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç kimdir? Siirtli mi, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ak Parti Siirt Belediye Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç kimdir? Kaç yaşında, nereli? Olgaç'ın mesleği nedir? Evli mi? Olgaç'ın vaatleri nedir? AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Olgaç'ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Olgaç, Siirtli mi? Kimdir? Olgaç nereli? Kaç yaşında?

EKREM OLGAÇ KİMDİR?

1982 tarihinde Siirt’te doğdu. İlk ve orta okulu Siirt’te bitirdi. 2008 yılında Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık stajını Siirt’te yaptı ve 2009 yılında hukuk ofisi açtı. 2012-2018 yılları arasında Siirt Barosunda Saymanlık ve Baro Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer aldı. 2012-2015 yıllarında Ak Parti Siirt Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüttü ve ardından, 2015-2018 yılları arasında Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevini üstlendi. 2018-2019 yılları arasında Ak Parti Siirt Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 20 Kasım 2019 tarihinden itibaren Ak Parti Siirt İl Başkanlığı görevini yürütmekte.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...