Bora Balcıoğlu kimdir, aslen nereli? CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'nun Silivri için vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bora Balcıoğlu kimdir, aslen nereli? CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'nun Silivri için vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerinden aday olan isimlerden biri de Bora Balcıoğlu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu kimdir, aslen nereli? Bora Balcıoğlu'nun Silivri için vaatleri nedir, kaç yaşında? İşte, merak edilen isim hakkında detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu kimdir? Bora Balcıoğlu kaç yaşında, nereli Bora Balcıoğlu ‘ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Bora Balcıoğlu vaatleri nedir? CHP İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu’nun hayatı ve biyografisi..

BORA BALCIOĞLU KİMDİR?

Bora Balcıoğlu 1980 yılında Silivri'de doğdu. Eğitim hayatına Silivri Piri Mehmet Pasa ilkokulunda başladı, Silivri Orta Okulu, Silivri Lisesinde okuyan Balcıoğlu üniversite eğitimini  Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünden mezun oldu. .Silivri’de ticaretle uğraşan Balcıoğlu. Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucu yönetim kurulu üyesi, Silivrispor, Gazitepespor, Seymenspor ve Alibeyspor da futbol oynadı. Silivrispor ve Alibeyspor yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.

2009-2014 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeliği, 2014-2019 yıllarında yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeliği ve Siyasi Başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır.2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday adayı oldu.

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve ilçe belediye meclis üyesi olarak devam etmektedir. 

Bora Balcıoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

BORA BALCIOĞLU'NUN VAATLERİ

Adaylığının ardından çeşitli halk buluşmalarına başlayan Bora Balcıoğlu. ‘’ Adım atmadığımız sokak, elini sıkmadığımız hemşerimiz kalmayana dek çalışacağım ‘’ diyen Balcıoğlu kendi internet sitesinden ‘’Projem Var’’   sloganıyla açtığı platformla Silivri’nin geleceğini Silivrilerle inşaat edeceğini. Halkın sosyal sorumluluk, çevre , kültür sanat gibi her türlü konuda halkın isteklerine göre hareket edeceğini belirtmekte.   

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sibel 26 Nisan 2024 01:09

Başkanım esnaf ziyarztlzrinizi de Bi gözden geçirin seviliyorsunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...